17.10.2016

Şehit Uzman Çavuş Fehmi ALTUNDAŞ Ebediyete Uğurlandı.

Mardin İli Mazıdağı İlçesi Gürpınar Mevkiinde  bölücü terör örgütü üyeleri tarafından askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen bombanın infilak ettirilmesi sonucu Şehit olan Uzman Çavuş Fehmi ALTUNDAŞ'ın cenazesi İlimiz Bor İlçesinde toprağa verildi.
Mardin’de düzenlenen törenin ardından Uzman Çavuş Fehmi Altundaş’ın Türk Bayrağı’na sarılı naaşı ilimize getirildi.
Şehit Cenazesine; başta Valimiz Ertan Peynircioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Garnizon Komutanı J.Albay İdris Tataroğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Mehmet Şener,  İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR, İlçe Kaymakamları, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Kurum Kuruluş Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehidimizin babaevinde helallik alınmasının ardından Bor Sokullu Mehmet Paşa Camiinde düzenlenen tören ve İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehidimizin naaşı binlerce vatandaş eşliğinde Bor İlçe mezarlığında defnedildi.
 Valimiz Ertan Peynircioğlu, İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR ve Protokol üyeleri cenaze töreninin ardından  Şehit ailesine tayize ziyaretinde bulundu.
Şehidimizin babaevinde cami görevlilerimiz tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve duaların ardından taziye ziyareti sona erdi.