20.10.2016

Valimiz Ertan PEYNİRCİOĞLU'ndan Müftülüğümüze Ziyaret

Niğde Valisi Sayın Ertan PEYNİRCİOĞLU, 20 Ekim 2016 Perşembe günü saat 17.30' da Müftülüğümüze ziyarette bulundu.

Sayın Valimiz, İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR, İl Müftü Yardımcılarımız Mikail POLAT, Ali ÇETİN, İsrafil İĞDE, İlçe Müftülerimiz, Şube Müdürlerimiz ve daire personelimiz tarafından karşılandı. Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette, İl Müftü Yardımcılarımız Mikail POLAT, Ali ÇETİN, İsrafil İĞDE, İlçe Müftülerimiz, Şube Müdürlerimiz hazır bulundu.

İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR tarafından İl ve İlçe Müftülüklerimizin çalışmaları hakkında sayın valimize brifing verildi.

Gerçekleşen ziyaret, İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR ve daire personelimiz tarafından memnuniyetle karşılandı. Sayın Valimiz, iyi dilek ve temennilerle Müftülüğümüzden ayrıldı.