12.04.2018

Özdemir Camii Temeli Kurbanlar Kesilerek ve Dualar Yapılarak Atıldı

Niğde Merkezinde özellikle Bor yolunda ciddi anlamda camii eksikliği sıkıntısı çekilmekteydi. Yapılan çalışmalar ve ğörüşmeler sonunda Bor yolu üzerinde İstikbal Mobilyanın karşısındaki Hazine Arazisi üzerinde cami yapılması, projelendirilmesi ve ruhsat alım işlemi tamamlandı.

Bu caminin, anahtar teslimi olarak yapım işi için İl Müftülüğü ile ÖZDEMİR KARDEŞLER arasında bir protokol yapıldı.

12.04.2018 tarihinde saat 09.30’da kurbanlar kesilerek ve dualar yapılarak, sade bir törenle temel atıldı. İsmi ÖZDEMİR CAMİİ olan bu mabedi en kısa zamanda tamamlayarak Millletimizin hizmetine sunma azmi ve gayreti içinde olan İlhan ve Nihat ÖZDEMİR kardeşlere şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum.

Rabbimiz sadaka-i cariyelerini kabul buyursun ve Niğde’de böylesi hayır-hasanat ehlinin sayılarını çoğaltsın.

Alaaddin GÜRPINAR

İl Müftüsü