21.04.2017

Torbalı Camii ve Kız Kur'an Kursu Tarafından Kutlu Doğum Pilavı

TORBALI CAMİ VE KUR’AN KURSUNDAN KUTLU DOĞUM AŞI

“Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalı Kutlu Doğum Haftası programları Niğde İl Müftülüğümüzün organizasyonları kapsamında bütün hızıyla devam etmektedir. 21 Nisan Cuma günü Cuma namazından sonra Torbalı Camisi ve Kur’an Kursu işbirliği ile Kutlu Doğum Pilavı ikramı yapıldı. Torbalı Camisi İmam Hatibi Süleyman Sevimli ve Kur’an Kursu yöneticisi Medine İĞDE'nin organize ettiği Kutlu Doğum Pilavına çok sayıda çevredeki esnaf ile cami cemaati katıldı.

Başta Peygamber Efendimiz ve bütün aziz şehitlerimizin mübarek ervahları ile geçmişlerimizin ervahı için Kur’an Kursu öğrencileri tarafından okunan hatm-i şerifinin de duasının yapıldığı etkinlikte İl Müftüsü Alaaddin GÜRPINAR, müftü yardımcıları ve daire personeli de hazır bulundu.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in dünyaya teşriflerinin 1446. yıldönümünü kutladığımız bu günlerin, O eşsiz rehberin bizlere emanet ettiği Kur’an-ı Kerim’in ve Sünnet-i seniyyesinin gerektiği şekilde okunmasına, yaşanmasına, gereği şekilde anlaşılmasına, milli ve manevi değerlerimizin korunmasına, birlik ve bütünlüğümüzün pekişmesine vesile olmasını Allah Teâlâ’dan niyaz ederim. Bu vesile ile Cennet vatanımızı, istikbal ve istiklalimizi, mukaddes değerlerimizi ve  milletimizi kanı ve canı pahasına müdafaa ve muhafaza etmek isterken bu uğurda şehadet mertebesine eren bütün aziz şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı bildirir, ailelerine sabır dileriz. Yüce Rabbimizden rahmet ve mağfiret dileriz.