08.05.2017

Niğde Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası

Niğde Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında İlk Maçımızda Bor İlçe Müftülüğü İle karşılaştık.

Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasına Niğde İl Müftülüğü olarak katıldık. İlk maçımızda İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR, Müftü Yarıdımcımız İsrafil İĞDE takımı yalnız bırakmadı.

05.05.2017 tarihinde Cuma günü saat 19.00'da Bor İlçe Müftülüğü takımı ile karşılaştık. İlk maçımızda rakibimiz Bor İlçe Müftülüğünü  2-0 yendik. Maç sonunda iki takım oyuncuları birlikte resim çektirdi. Sporda önemli olan birlik,beraberlik ve kardeşlik oduğunu gösterdiler.

İkinci maçımız 9 Mayıs 2017 saat 19.00'da Anadolu İmam Hatip Lisesi ile 75. Yıl Spor Salonunda gerçekleşecek.

Takımdan sorumlu İl Müftü Yardımcımız İsrafil İĞDE bütün din görevlilerini, sendika temsilcilerini müsabakalara davet etti. Ve şöyle dedi:Finale doğru adım adım ilerlediğimiz bu turnuvada seyir zevki arayan bütün sporseverleri karşılaşmalarımıza davet ediyorum.