10.05.2017

Kurumlararası Voleybol Turnuvası Tüm hızıyla Devam Ediyor..

Niğde Kurumlararası Voleybol Turnuvasında rakibimiz Anadolu İmam Hatip Lisesiydi. Karşılaşma kıran kırana geçti. Heyecan doruktaydı.

Maç öncesi İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR ve Müftü Yardımcımız İsrafil İĞDE takımımıza moral verdi. İl Müftülüğünü temsil eden sporcularımız fair play davranışlarıyla maçlara damgasını vuruyor. Rakip kim olursa olsun rakibe saygı ve ona fizyolojik ve psikolojik açıdan zarar vermeme prensibiyle sahaya çıkan oyuncularımız maç sonunda rakip Anadolu İmam Hatip Lisesi oyuncularıyla birlikte resim çektirdi. Sporda önemli olanın birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğunu gösterdi.

Üçüncü karşılaşmamızın 16 Mayıs 2017 Salı günü saat:18.00 da 75.yıl spor Salonunda Şehit Osman Turgut Ortaokulu ile yapılacağını söyleyen İl Müftü Yardımcımız İsrafil İĞDE, bundan sonraki maçlarda takımda oyuncu olarak oynamak isteyen görevlilerimizin taleplerinin değerlendirileceğini sözyledi. Geçmişte ve halen voleybol oynayan görevlilerimizi davet ediyorum dedi.