30.05.2017

Niğde Merkez Fatih Sultan Mehmet Camii Külliyesi Dualarla İbadete Açıldı.

29.05.2017 Pazartesi günü saat 19.00'da Niğde Merkez "Fatih Sultan Mehmet Camii Külliyesi" (Fatih Sultan Mehmet Kur'an Kursu, Taziye Evi ) vatandaşların yoğun katılımıyla İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR'ın yaptığı dua ve akabinde akşam namazını kıldırmasıyla ibadete açıldı.

Açılışa Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Niğde AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah ÖSELMİŞ, Birim Müdürleri, İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış Kur'an Tilaveti, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Protokol konuşmaları,Plaket takdimi, iftar yemeğinin ardından  "Niğde Merkez Fatih Sultan Mehmet Camii Külliyesi "(Fatih Sultan Mehmet Kur'an Kursu, Taziye Evi ) İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR'ın yaptığı dua ve akabinde akşam namazını kıldırmasıyla ibadete açıldı.