16.06.2017

Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu.

15.06.2017 Perşembe günü Niğde İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen Şehit ve Gazi Aileleri  için iftar programı düzenlendi.

Programa Niğde Valisi Ertan PEYNİRCİOĞLU, Niğde Cuhuriyet Başsavcısı Seyfullah ÖSELMİŞ, Niğde İl Müftüsü Alaaddin GÜRPINAR, Nevşehir İl Müfüsü Yakup ÖZTÜRK, Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin GÜVEN, Kırşehir İl Müftüsü Osman ARSLAN, Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer DEMİR ve Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.

Program Kurra Hafız Hasan KOÇAK'ın Kur'an Tilaveti , Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ' in Ramazan ayı konulu konuşması, Türkiye Diyanet Vakfının Tanıtım Videosunun izlettirilmesi ve iftarın ardından son buldu.