27.07.2017

Kendirli Camiinde "Camii Çocuk Buluşması" Programı Düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Yaz Kuran Kurslarında okuyan öğrencilerimize yönelik 26 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat 12:15’te İlimiz Merkez Kendirli Camiinde öğrenci ve ailelerinin yanı sıra Cami cemaatinin de katılımıyla “Camii Çocuk Buluşması Programı” gerçekleştirildi.

Kendirli Camii İmam Hatibi Kazım YALÇIN ve Ayişecik (4-6 Yaş Grubu) Kuran Kursu öğreticisi Gülten ŞAHİN ve öğrencileri tarafından hazırlanan programda öğrencilerimizden Ali TALHA ÖZCAN tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve Mahmut Sami ÖZKAN tarafından vaaz edildi.   Yunus Emre DEMİRYEL tarafından Hutbe okunmasının ardından Muhammed Selim YALÇIN tarafından ise dua edildi.  İcra edilen program vatandaşlarımızın büyük beğenisini topladı. Yerel basınında ilgiyle takip ettiği program İl Müftü Vekilimiz Ali ÇETİN tarafından yapılan teşekkür konuşmasıyla sona erdi.