09.10.2018

İlimizde Sabah Namazı Buluşmaları Başladı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları, 06.10.2018 Cumartesi günü İlimiz Merkez Kendirli Camii, Hüsamettin Dışarı Camii ve Talayhan Camii’nde başladı.

“Her Cumartesi Sabah Namazında Buluşalım”  programı İlimizde 3 yıldır düzenli olarak yapılmaktadır.

Program İl Müftümüzün, İl Müftü Yardımcılarımızın, Vaizlerimizin, cami görevlilerimizin vaaz-u nasihatleri, tesbihatlar ve dualar eşliğinde devam etmektedir.

Programa erkek ve bayan cemaatimizin yanı sıra Niğde Merkez İbrahim Baloğlu Hafızlık Erkek Yatılı Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri, İlimizde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan erkek ve bayan üniversite öğrencilerinin yanı sıra cami cemaatimizin de yoğun katılımı sağlanmaktadır.

Program sonunda Türkiye Diyanet Vakfı Niğde Şubesi ve cemaatimizin destekleri ile çorba ikram edilmektedir. Sabah Namazı Buluşmaları halkımızın da yoğun ilgi ve katılımıyla dönüşümlü olarak İlimiz Merkez Kendirli Camii ve Talayhan Camii’nde ekteki programa göre devam edecektir.