04.04.2017

EL KUDDUS CAMİİ BAŞBAKANIMIZIN TEŞRİFLERİYLE AÇILDI.

Yaklaşık bir senedir inşaatı devam eden El Kuddus Camii 28.03.2017 tarihinde Başbakanımız Sn. Binali YILDIRIM’ın teşrifi ve İl Müftüsü Alaaddin GÜRPINAR’ın duasıyla ibadete açıldı.

El Kuddus Camii ve hemen yanı başında bulunan Kur’an Kursunun yapımı yaklaşık bir sene önce hakkın rahmetine kavuşan Kuddusi SELVİ’nin öncülüğü ve Niğde İl Müftülüğü işbirliği ile başlamış, oğulları Ömer ve Hüsnü SELVİ’nin Babalarının Sadakai Cariyelerini sahiplenmeleri ile kısa bir sürede tamamlanmıştır.

Hastane civarında ibadethane eksikliğini bir nebzede olsa gideren El Kuddus Camii; bir adet bayanlara ve bir adette 4-6 yaş grubu çocuklarımıza yönelik Kur’an Kursu ve iki adet Lojman ile birlikte çevre düzenlemesinin de bitirilmesiyle hastane çevresinde bulunan vatandaşlarımızın hem Kur’an Eğitimi hem de ibadethane gereksinimleri giderilmeye çalışıldı.

Bu eserlerin Niğdeli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diler hiçbir kimseden katkı almadan bu sadakai cariyeyi tamamlayan SELVİ ailesine teşekkür eder. Başbakanımızın teşrifleriyle açılışı yapılan El Kuddus Camiinin hayırlı mübarek olmasını dileriz.