14.07.2017

İlimiz Tüm Camilerinde Cuma Namazı Öncesi "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı"Yapıldı

14.07.2017  Cuma günü Cuma namazı öncesi Niğde İl Müftülüğümüz tarafından İlimiz Camilerinde 15 Temmuz programı düzenlendi.

Bu toprakları vatan kıldığımız günden beri değerlerimiz uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizin ruhlarına ithafen "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı" ve 100 bin hatm-i şerif'in duası yapıldı.

İlimiz merkez Selçuk Mahallesi Kendirli Caminde “Şehitlerimiz İçin 100 Bin Hatim Okuyoruz” dua merasimine  Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, TBMM İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR  100 bin hatm-i şerifin duasını gerçekleştirdi.