04.12.2017

‘’MEVLİD-İ NEBİ’DE PEYGAMBERİMİ OKUYORUM ‘’ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

02.12.2017 tarihinde Niğde İl Müftülüğü Kredi ve Yurtlar Kurumu Manevi Rehberleri Hatice MALKOÇ, Azize KENDİRLİ, Nurhayat YAŞAR tarafından  Mevlid-i Nebi kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Yurtlarda kalan öğrencilere yönelik yapılan yarışmada, İrfan YÜCEL’in TDV yayınlarından çıkan  ‘’Peygamberimin Hayatı’’ adlı kitabı okundu. Yarışmada her üç yurdun birincilerine bir çeyrek altın ve Hadislerle İslam , ikincilere Kur’an Yolu Türkçe Meal Ve Tefsiri, üçüncülere Riyazüs Salihin ve katılan her öğrenciye Kur’an-ı Kerim ve Dinim İslam kitabları hediye edildi.

İl Müftü Yardımcıları Ali ÇETİN ve İsrafil İĞDE’nin de katıldığı program İl Vaizi Hatice TOSUNER’in konuşmasının ardından yemek ikramı ile sona erdi.