08.12.2017

ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZ HER ZAMAN YANINIZDA

Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi  işbirliği çerçevesinde yıl içerisinde engelliler ve ailelerine yönelik Kur’an-ı Kerim, Dini Bilgiler Kursları ile çeşitli etkinliklerle faaliyetlerini sürdüren Niğde İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Rahime ÖZDEMİR tarafından ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

4 Aralık 2017 tarihinde Niğde Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesinde görevlendirilen Diyanet İşleri başkanlığı Personeli  ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrencilerinin de katıldığı bir ziyaret gerçekleştirildi.

5 Aralık 2017 tarihinde Necmettin Erbakan Kız İmam Hatip Lisesi öğretmen ve  öğrencileri ile birlikte engelliler ve ailelerine yönelik ‘Mevlid-i Nebi’ Programı düzenlendi. Duygusal anlarında yaşandığı programın yoğun ilgi ile izlendiği görüldü.

6 Aralık 2017 tarihinde İl Müftülüğü AİLE ve Dini Rehberlik Bürosu  işbirliği ile ASDEP bünyesinde  yeni kurulan Engelsiz Yaşam Ve Rehabilitasyon Merkezi ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret de Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Tuna YILDIRIM beye hayırlı olsun dilekleri iletilip, birlikte iş birliği konusunda istişarede bulunuldu. Merkez bünyesinde kalan öğrenciler ziyaret edilerek bir süre sohbet edildi.