15.02.2018

Türkiye Diyanet Vakfı Tanıtım ve BilgilendirmeToplantısı Düzenlendi.

14.02.2018 tarihinde Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt içi ve yurt dışında yürüttüğü eğitim, kültür, yardım, kurban, ramazan, yurt, cami ve kurs hizmetleri gibi çeşitli faaliyetleri hakkında düzenlenen tanıtım toplantısı, Niğde Muhammedül Emin Kur’an Kursu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kur'an Tilavetinin okunmasının ardından  İl Müftümüz ve TDV Niğde Şube Başkanı Alaaddin Gürpınar, Türkiye Diyanet Vakfı Niğde şubesi tarafından gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Görev yapan din görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirilen programda TDV Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İlyas Serenli Vakfın çalışmaları hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Program Türkiye Diyanet Vakfı Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz Kocamış'ın TDV'nin yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulunmasının ardından son buldu.