26.03.2018

Üniversite Öğrencilerinden Ecdada Vefa Programları

14.03.2018 Çarşamba günü 19:30’da Niğde Ertuğrul Gazi Erkek Öğrenci Yurdu öğrencilerine “Gençlik Ecdadı Yad ediyor” konulu program düzenlendi.

Niğde Ömer HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Camii İmam-Hatibi ve Kredi Yurtlar Kurumu Manevi Rehberi Bekir Erkılınç ve Yurt Müdürlüğünün işbirliğiyle 19.30’da başlayan programda İstiklal Marşının kabulü, Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı ve Çanakkale şehitleriyle ilgili kısa tanıtım filmleri izlenmiştir.  Kuran okunup şehitlere dua edilmiş ayrıca öğrencilerimizin Çanakkale türküleriyle program sonlandırılmıştır.

18.03.2018 Pazar günü Niğde Ertuğrul Gazi Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileriyle “Çanakkale Şehitlerini Anma Programı” gerçekleştirilmiştir. Sabah namazı Niğde Dışarı Camii’nde kılınıp, Niğde Şehitliğinde Kuran okunup şehitlere dua edilmiş, Bor Çukurkuyu’da Şehidimiz Ömer HALİSDEMİR kabri başında anılmıştır.