31.05.2018

Şehit, Gazi Aileleri ve Engelli Vatandaşlarımıza İftar Programı

24/05/2018 Perşembe günü Müftülüğümüz, Türkiye Diyanet Vakfı Niğde Şubesi ve hayırsever iş adamlarının katkılarıyla iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Vali Sayın Yılmaz ŞİMŞEK, Vali Yardımcısı Cemil KILINÇ, daire amirleri, “Ramazan Buluşmaları Programı” kapsamın da  Kayseri, Nevşehir, Kırıkkale İl Müftüleri, Başkanlık Vaizi Ahmet ÖZKAN, İlçe Müftülerimiz, İş adamı Esat KENDİRLİ, Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer DEMİR, Sakatlar Derneği Başkanı Songül ÇALIŞKAN, şehit yakını aileleri, gazilerimiz ve engelli vatandaşlarımızın katılımı ile İlimiz Merkezde  iftar yemeği verildi.

İftar öncesi Kendirli Camii İmam Hatibi Kazım YALÇIN ve Kendirli Camii Müezzin Kayyımı İsmail AVCI tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İlahi dinletisi gerçekleştirildi. İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR  iftar öncesinde günün önemi ve Ramazan Ayının fazileti hakkında konuşma yaptı. Misafir İl Müftülerimiz tarafından iftar öncesi ve sonrası günün önem ve ehemmiyetini belirten konuşmalar ve dualar icra edilerek program sona erdi.