28.01.2020

Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz Projesi Kapsamında İl Müftümüz Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan "Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz" programı, 81 İlde olduğu gibi İl ve İlçe Müftülüklerimizde de uygulanmaya devam ediyor.

İlimiz ve İlçe Müftülüklerimize bağlı camilerde 18 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında uygulanan 'Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz' programı, öğrencilerin 15 günlük ara tatil döneminde cami ile bağlarının kurulmasını sağlamak, cami ve cemaat alışkanlığı kazandırmaya yönelik başlatılmıştır.

Bu kapsamda İl Müftümüz Mehmet Sırrı Şık, İlimiz Fatih Sultan Mehmet Camiinde camiye devam eden öğrencilerle bir araya geldi. İl Müftümüz, devam program hakkında cami görevlilerinden bilgi aldıktan sonra öğrencilerle samimi bir ortamda bir süre hasbihal etti. Programa devam eden öğrenciler ise ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek İl Müftümüze teşekkür ettiler.

Program sonunda camiye gelerek en yüksek puanı alan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilecek.