17.08.2018

40 Gün Boyunca Sabah Namazına Giden Öğrencilere Bisiklet

17.08.2018 tarihinde  Merkez Talayhan Cami İmam Hatibi Cebrail Ulusoy ve Müezzin Kayyımı Numan Erol tarafından “ 2018  Yaz Kur’an Kursu Final Programı” düzenlendi.

Programda 40 gün boyunca  sabah namazına gelen öğrencilerimizden Melih Koç, Emir Koç, Abdullah Kızılkaya, Berat Kızılkaya, Hamit Çamur, Kadir Öztekin, Yaşar Öztekin, Aziz, Enes Talha Bozkurt’a 9 adet bisiklet hediye takdim edildi.

Yaz Kur’an Kursu’na devam ederek başarı sağlayan öğrencilerimize de saat ve tişört hediyeleri takdim edildi.

Programa katılan İl Müftü Vekili Ali Çetin “Kış döneminde ve ömür boyu cami ile irtibatın kesilmemesi gereğini, öğrendiklerini tekrar etmeleri, yeni bilgiler öğrenilmesinin bizi ve toplumu yücelteceğini” ifade etti. Kurs öğrencilerine, ailelerine ve kurs öğreticilerine teşekkür etti.