07.08.2019

Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Yönelik Seminerler Düzenlendi.

Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Yönelik “Mahremiyet Bilinci”, “Çevre Ahlakı” ve  “Bağımlılıkla Mücadele” Seminerleri Düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca sürdürülen “Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında İl ve İlçe Müftülüklerimize bağlı cami ve Kur’an kurslarında yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik “Mahremiyet Bilinci”, “Çevre Ahlakı” ve  “Bağımlılıkla Mücadele” konularında seminerler düzenlendi.

7-15 yaş arası öğrenciler ile personel çocuklarının da katıldığı seminerler ilimiz merkez, ilçeler, kasaba ve köylerdeki Kur’an kursu ve camilerde düzenlendi.

Söz konusu seminerler, rehber öğreticiler tarafından, “Mahremiyet Bilinci”, “Çevre Ahlakı” ve  “Bağımlılıkla Mücadele”  konu başlıkları altında sunumlar eşliğinde gerçekleştirildi.