08.09.2019

Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında Buluştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Cihannüma Derneği işbirliğinde düzenlenen, "Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği ilimizde gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Mehmet Sırrı ŞIK, Hüsamettin Dışarı Camii'nde, Diyanet İşleri Başkanlığının Cihannüma Derneğiyle düzenlediği, "Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliğine katıldı.

Sabah namazın kıldırdıktan sonra cami cematine yönelik bir konuşma yapan İl Müftümüz Mehmet Sırrı ŞIK, Böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İl Müftümüz konuşmasında; etkinliğe katılan babalar ve çocuklara teşekkür ederek bu birlikteliğin devamını diledi ve yaptığı dua ile konuşmasını sonlandırdı.

Etkinlik sonunda cami önünde vatandaşlara ve çocuklara çay ve simit ikramı yapıldı.