22.02.2018

Müftülüğümüz Toplantı Salonunda Nikah Töreni Yapıldı

Müftülüğümüze evlenmek üzere müracaat eden Yunus Emre ve Neslihan çifti, gerekli evrak incelemesinin ardından nikah için randevu aldı.

Müftülüğümüz toplantı salonunda 21/02/2018 Çarşamba günü saat 14:00’da İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR Nikah törenini yaparak, Aile Cüzdanını çift adına geline verdi. Nikah töreninde çiftlere önerilerde bulunan İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR  sürdürebilir bir evliliğin karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörüye bağlı olduğunu belirtti.

“İyi günlerinizde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek ve yardımcı olmalısınız. Karı koca olarak birbirinize karşı hak ve sorumluluklarınıza riayet etmelisiniz. Birbirinizi incitecek söz ve kaba davranışlardan sakınmalısınız. Bize her konuda örnek olan sevgili Peygamberimizin Hz. Hatice annemizle olan evliliğini örnek almalıyız." ifadelerini kullanan İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR,  onların birbirleri ile olan sevgi, saygı, sadakat, samimiyet, sabır ve muhabbetlerini rehber edinmeleri gerektiğini” belirtti.