11.04.2018

Kudüs ve Mescid-i Aksa Konulu Konferans

10 Nisan 2018 Salı günü Merkez Muhammedül Emin Kuran Kursunda “Kudüs ve Mescidi Aksa” konulu konferans düzenlenmiştir. Konuşmacı olarak konferansa Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Necmettin NURSAÇAN, İl Müftümüz Sayın Alaaddin GÜRPINAR, İl Müftü Yardımcılarımız, daire amirleri, Din görevlilerimiz, Kuran Kursu Öğreticilerimiz ve halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Konferans Kığılı Camii İmam Hatibi Emin AYDOĞAN’ın Kuran-ı Kerim Tilaveti, İl Müftü Yardımcısı Sayın İsrafil İĞDE’nin açılış konuşmasının ardından Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Necmettin NURSAÇAN günün anlam ve önemini belirten konferansını gerçekleştirdi. Konferans sonunda İl Müftümüz Sayın Alaaddin GÜRPINAR’ın kapanış konuşması ve gül takdimiyle sona erdi.