30.01.2024

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı yapıldı

Gençlik faaliyetlerini canlı tutmak ve gençlerin tatillerini en verimli şekilde  değerlendirebilmelerini sağlamak amacıyla ara dönem kampı yapıldı. Ara dönem kampı, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik 22-26 Ocak 2024 tarihleri arasında yapıldı.
Söz konusu kamp, İbrahim Baloğlu Erkek Yatılı Kur’an Kursunda  yatılı olarak, Diyanet Gençlik Merkezi, El Kuddüs Camii Okuma Salonu, Çifte Minareli Camii Kur’an Kursunda ve Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi'nde günü birlik olarak olarak uygulandı. Gençliğe Değer Ara Dönem Kampına katılan toplam 68 öğrenciye yönelik çeşitli etkinlikler yapıldı. Türkiye Diyanet Vakfı Niğde Şubesinin katkılarıyla kampa katılan her öğrencimize İl Müftü Vekili Kadir Atay, İl Müftü Yardımcıları ve görevli hocalar tarafından hediye takdim edildi.