28.02.2024

2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları

2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları Toplantıları kapsamda İl Müftülüğümüzün koordinesinde "2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları" düzenlendi.
İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Niğde Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda İl Müftümüz Osman Ayas açılış konuşmasında bulundu. Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt ‘’Zekat Bilincinin Artırılması, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Zekat Hizmetleri’’ konusunda il genelindeki tüm personele yönelik bir sunum gerçekleştirdi.

Programın ardından  İl Müftümüz Osman Ayas, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, İl ve ilçe Zekat Koordinatörlerinin katılımıyla “Zekat Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda zekat hizmetlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri’ ele alındı.