11.03.2024

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI YAPILDI

İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen "İlçe Müftüleri Toplantısı" Altunhisar İlçe Müftüsü Akif ARIKMERT’in ev sahipliğinde Altunhisar’da yapıldı.
İl Müftüsü Osman AYAS’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; 2024 yılı Ramazan ayı teması “Ramazan ve Ahiret Bilinci” olarak belirlenen 2024 yılı Ramazan Ayında icra edilmesi planlanan faaliyetler, Diyanet İşleri Başkanlığından gelen talimatlar, Kur'an kurslarında ve yaygın din eğitimi verilen hizmet alanlarında, eğitimlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, uygulamada birlikteliğin sağlanması, vaaz ve irşat konuları ile din hizmetlerinin etkinliği ve verimliliği konuları istişare edilerek mahallinde karşılaşılan sorunlara yönelik tespit ve çözüm önerileri görüşüldü.
Toplantıda ayrıca gündemdeki diğer maddeler görüşülerek öneri, dilek ve temenniler dile getirildi.