22.03.2019

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan’dan “Etkili Din Görevlisi” Semineri

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Bor ilçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun 18-21 Mart 2019 tarihleri arasında birlikte organize ettiği bir dizi eğitim semineri ve konferans vermek üzere ilimizde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan, din görevlileri ve halkımızla buluştu. Görevlilerimiz ve halkımızın yoğun katılım sağladığı programlar, İl Merkezi ve İlçelerimizde gerçekleşti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotantarafından 18-20 Mart 2019 tarihleri arasında İlçelerimizde, 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 10.00’da ise İlimizdeki cami görevlilerine, saat 14.00’da Kur’an kursu öğreticilerine, saat 17.00’da ise 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursu öğreticilerine yönelik bir dizi eğitim semineri düzenlendi.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personeli ile de bir araya gelen Kotan, Aile ve Dini Rehberlik Büroları hakkında fikir alış verişinde bulundu.